Saturday, April 5, 2008

Sahabatku ...Jamaliah Rejab




Selepas gard pada bulan Mei 1990, rasanya kami tak pernah bersua muka lagi, terakhir yang ku ketahui, sahabatku ini kembali ke kampung halamannya di Pulau Pinang. Alhamdulillah dgn teknologi tanpa sempadan kami dipertemukan di alam maya.

I'm sure ramai yang curious nak tengok muka jamal sekarang...so guess yang mana satu cik jamal kita ?

(note: btw gambar ni masa cikgu jamal sedang ber'snorkeling' di Pulau Kapas, T'gganu)

2 comments:

barry said...

assalamualaikum zartie, wahh...seronok dpt tau u ada blog sendiri. barry akan browse through bila ada masa. yg depan pakai tudung tu jamalkan, rupa dia x berubah. teringat masa kita ramai2 gi pulau perhentian, balik semua jadik dayang senandong kih...kih..kih

nor wati said...

salam barry, thanks and welcome to my blog...yes! you are right yg pakai tudung coklat tu jamal, tembam kan dia skrg ? pulau perhentian...kihkih masakan bisa ku lupa!ita masak sardin yg paling best dlm dunia....