Sunday, September 7, 2008

Bagaimana Akhirnya Saya Bertudung ..

Dah lama aku terlupa tentang buku ni, tapi tadi sewaktu sedang menyelongkar himpunan buku-buku yang belum sempat dibelikan kabinetnya, terjumpa pulak buku yang satu ini. Buku ini pertama kali dicetak dalam tahun 2003 dan sehingga August 2008 ia telah di ulang cetak sebanyak 7 kali...Alhamdulillah

Why is this book so special to me ? Panjang kisahnya, namun yang pasti ia melakar kenangan tersendiri dalam sanubariku selamanya insya-Allah. Sekiranya secebis sumbangan yang ku hulurkan mampu menjadi iktibar maka itulah rahmat Allah yang terindah..

3 comments:

UmmuAnis said...

Salam Kak.. blog akak background warna biru lagi lawa tau. Gambar2 menyerlah dgn warna biru tu... huhu... dah try masak mee kari. Hubby kata sedap tapi nampak mee kari akak memang menyelerakan.

Nor Wati Suleiman said...

hehe..terima kasih Ummu Anis kerana prihatin, saja tukar selera..nanti kita tukar balik biru bila dah jemu.. geramnya tengok si Solihah mata bulat tu....

Mee kari tu biasa je, tak leh challenge teh tarik Misah..ohh rindunya aku akan saat- saat Usrah kita bersama kak Ani...

UmmuAnis said...

Sebut betul-betul.. So..le..hah.. hehe.. Anis dah pandai ikut ipin.. betul-betul-betul tapi dia sebut lebih 3 kali.. hihi.. insyaAllah raya nnt kami akan cuba set masa ziarah akak n family kat Bandar Sri Putra tu ye.. nnt saya bawak Anis.. Anis pun dah pandai sebut nama sendiri.. anis... bunyi 'nis''nyer tu halus jer... :)